Q-TRAK BELÉPÉS
Miért válassza a G&P-t?

Miért válassza a G&P-t?

Élen járó megoldásaink magukban foglalnak minőségellenőrzést, utómunka tevékenységet és műszaki-, mérnöki szolgáltatásokat. Ezen megoldásainkat cégünk saját “Quality Excellence Modelje”egyesíti, mely biztosítja a gyökér-ok azonosítását és a problémamegoldás szemléletét. Piacvezető helyzetünket erősíti a vállalati kultúránk alapját képező és a vezetőségünk elkötelezett ügyfélközpontú szemlélete.

Jövőképünk Értékeink

QTrak & Technologies

QTRAK & TECHNOLÓGIÁK

Cégünk üzletpolitikájának középpontjában az ügyfél- orientáltság áll, ezt egy erős, központi globális back-office alkalmazás segíti elő.. A saját fejlesztésű QTRAK a G&P egyedülálló online minőségügyi informatikai rendszere, mely a nap 24 órájában elérhető és lehetővé teszi Ügyfeleink számára a valós idejű információkövetést, beleértve többek között minőségellenőrzések eredményeit, beszállítói analízist és pénzügyi riportolást.  

Bejelentkezés a QTRAK-be Regisztráljon a QTRAK-be

USP-k és előnyök

  KIEMELKEDŐ MINŐSÉGŰ FOLYAMATOK ÉS SZOLGÁLTATÁSSZÍNVONAL

  Élvonalbeli szolgáltatásainkat erős műszaki tudásunknak és dinamikus vezetői rendszerünknek köszönhetjük

  VALÓS IDEJŰ ADATELEMZÉS

  Részletes elemzéseink és riportjaink, melyeket valós idejű online informatikai rendszerünk (QTRAK) támogat, lehetővé teszi Ügyfeleink számára, hogy kritikus üzleti döntéseiket valós adatokon alapulva hozzák meg.

  GLOBÁLIS TÁMOGATÁS A NAP 24 ÓRÁJÁBAN

  A G&P nemzetközi jelenlétének köszönhetően különböző helyszíneken, párhuzamosan indíthatunk projekteket. A G&P biztosítja a következetes szolgáltatói színvonalat, valamint a helyszíni kapcsolatot.

  ELLENŐRIZHETŐ ESEMÉNYKÖVETÉS

  A G&P ellenőrizhető nyomonkövetési dokumentációt alkalmaz annak érdekében, hogy tovább javítsa Ügyfelei minőségi, hatékonysági és jövedelmezőségi mutatóit.

  A G&P CSAPATA

  Magasan képzett, tapasztalt szakembereink napszaktól független elérhetőséggel, ügyfélközpontú hozzáállással rendelkeznek, akik számára nincs lehetetlen.

  VIVATE RECRUITMENT

  Cégcsoporton belüli munkaerő-toborzó cég annak érdekében, hogy a megfelelő munkavállalót közvetítsük mind a G&P, mind Ügyfelei számára.

Global Presence

GLOBÁLIS JELENLÉT

A G&P egy nemzetközi szolgáltató, mely lehetővé teszi Ügyfelei számára, hogy egy globálisan jelenlévő szervezet magas minőségű, teljes körű minőségügyi megoldásaiból profitáljanak.  

Kapcsolat

Minőségügyi szolgáltatások nemzetközi partnereink számára 1994 óta.

Beszállítók OEM-ek

Kapcsolat

G&P Management Kft 8060 Mór,
Vértes utca 2/A

    +36 22 399 479          +44 (0) 1922 458 004