Q-TRAK BELÉPÉS

SZOLGÁLTATÁSOK

A G&P értéknövelt szolgáltatásait a G&P Quality Excellence Model és saját fejlesztésű informatikai megoldásai támogatják. Szolgáltatásaink jól szervezett felépítése lehetővé teszi, hogy Ügyfeleink számára személyre szabott megoldásokat kínáljunk, melyek minden esetben rugalmasan alkalmazkodnak Ügyfeleink igényeihez.

Inspection

MINŐSÉGELLENŐRZÉS

Gyártóegységen belüli vagy külsős helyszínen elvégzett szolgáltatásaink a különböző termékek és folyamatok független vizsgálatára koncentrálnak azért, hogy megfelelőségüket igazolják.
Mi a QTRAK Miért válassza a G&P-t?

Inspection
A G&P csoport annak érdekében, hogy maximalizálja a gyártósor hatékonyságát, maximális odafigyelés mellett dolgozik együtt Ügyfeleivel. Biztosítja, hogy bármilyen, a gyártás során keletkező minőségügyi problémát gyorsan és hatékonyan elhatároljon és megoldjon. Szolgáltatásaink során ragaszkodunk a G&P szigorú ellenőrzéseihez, folyamataihoz és auditjaihoz.
ALKATRÉSZÖSSZESZERELÉS & MODUL ELLENŐRZÉS
Inpection
A gyártósori zavarok megelőzésére, a G&P a bejövő alkatrészekhez kapcsolódó különféle szolgáltatásokat nyújt, melyek segítségével észlelhetők a hibás alkatrészek, még mielőtt azok elérnék a gyártósort. A tablet- technológián keresztül ez a szolgáltatás valós idejű adatokat is biztosít a folyamatban lévő Supplier Quality tendenciákkal kapcsolatosan.
BEJÖVŐ ÁRU- ELLENŐRZÉS [IPI]
Új termékek bevezetéséhez a G&P olyan szolgáltatást kínál, melynek során a kritikus alkatrészek proaktívan, 100%-osan ellenőrzésre kerülnek múltbeli teljesítmények adatainak figyelembe vételével. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy a gyártósor tökéletesen védett a nem megfelelő alkatrészekkel szemben.
PROAKTÍV TERMÉKELLENŐRZÉS [PAC]
A szolgáltatás célja, hogy megszüntesse a zavaró tényezőket a Vevő gyáraiban és az elhatárolásokat már a hibás alkatrészek forrásánál kezdje meg. A G&P globális jelenlétének köszönhetően ez a szolgáltatás bármilyen, az Ügyfél által kívánt helyszínen elérhető a lehető legalacsonyabb költség mellett.
BESZÁLLÍTÓI TŰZFALAK
A gyártás végső ellenőrzéseként minden egyes terméket alávetünk egy sztenderd auditnak annak érdekében, hogy biztosítsuk a megkívánt specifikációkkal való teljes mértékű egyezést. A G&P széleskörű tapasztalata e téren lehetővé teszi, hogy ezen folyamatokat gördülékenyen bonyolítsa le Ügyfelei számára.
GYÁRTÓSOR VÉGI AUDIT
A folyamat, mely során a gépjármű eljut a végfelhasználóig, egyike a világ legkifinomultabb ellátási láncának. A G&P auditprogramok széles skáláját nyújtja, melyek bizonyítottan csökkentik a járművek szállítás során szerzett sérüléseit, így csökkenthetők a drága márkakereskedések által elvégzett javítási költségek csakúgy, mint az ehhez kapcsolódó késedelmes gépjármű értékesítések.
SZÁLLÍTÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ AUDIT, VÉGSŐ GÉPJÁRMŰ-AUDIT
Ha bekövetkezik a legrosszabb és a termékek szállításuk vagy kezelésük során sérülnek, szükséges az alkatrészek vizsgálata annak meghatározásához, hogy megfelelnek-e az előírt szabványoknak valamint azért, hogy determinálhassák a kár okait. A G&P független szakértői szervezetként szakmai és objektív elemzést biztosít ilyen helyzetekben.
SZÁLLÍTÁS ÉS KEZELÉS SORÁN SÉRÜLT ALKATRÉSZEKKEL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK
Folyamatos az igény a visszaszolgáltatott flotta- és bérelt gépjárművekkel kapcsolatos állapotfelmérésre annak érdekében, hogy a megkívánt helyreállítási tevékenységeket meghatározhassák. A G&P független szakértői szervezetként biztosítja a szakmai és objektív auditot és átvizsgálást a visszaszolgáltatott gépjárművek esetében.
HASZNÁLT FLOTTA- GÉPJÁRMŰVEK AUDITJA ÉS ÁTVIZSGÁLÁSA
A termékek fokozott komplexitása miatt a precíziós mérések egyre fontosabbá válnak. A G&P támogathatja a gyártókat az ilyen esetekben a Contract CMM mérési szolgáltatásokkal, amelyek lehetővé teszik a gyártók számára, hogy megbirkózzanak a kihívásokkal teli precíziós- mérési munkafolyamatokkal mind gyáron belüli, mind pedig külsős helyszíneken.
Rectification

UTÓMUNKA TEVÉKENYSÉGEK

A G&P professzionálisan irányított és szolgáltatás központú minőségjavító, utómunka (Quality Rectification) szolgáltatások sorát nyújtja annak érdekében, hogy korrigálja a felmerülő minőségügyi problémákat Ügyfelei számára.

Gyártóegységen belüli vagy külső helyszínen elvégzett szolgáltatásaink biztosítják, hogy az alkatrészek és késztermékek a minőségi elvárásoknak megfelelően legyenek előkészítve.

Szektorok Munkatársaink

Az OEM-mel és beszállítóikkal való munkák során a G&P vállalja a hibás alkatrészeken való speciális utómunka tevékenységeket, melyek ilyen módon azonnali javításra kerülnek, majd forgalomba hozhatóak megfelelő alkatrészekként, ezáltal jelentős költségeket megtakarítva, valamint csökkentve a teljes gyártási folyamat környezetünkre gyakorolt káros hatását.
UTÓMUNKÁLATOK
A G&P cégcsoport retrofit programjait arra terveztük, hogy segítséget nyújtson a gyártóknak a gépjárművek esetleges hibáinak kijavításában, még azelőtt, hogy kereskedésbe kerülnének. A G&P nemzetközi jelenlétének köszönhetően a helyi szakembereket gyorsan és költséghatékonyan tudjuk munkába állítani különböző helyszíneken.
GÉPJÁRMŰ RETROFIT TEVÉKENYSÉGEK
A G&P szakértő kollégái bizonyítottan rendelkeznek azzal a szakértelemmel, mellyel kezelni tudják a prototípus programok teljes skáláját. A G&P jelentős tapasztalattal rendelkezik prototípusok átdolgozása terén, hogy ezek illeszkedjenek az Ügyfél igényeihez.
PROTOTÍPUS FEJLESZTÉS- TÁMOGATÁS
A G&P lehetőséget biztosít arra, hogy a gyártókat kompetens szakértőkkel lássa el, így kiegészítve saját csapatát. Ez lehetővé teszi szervezetük számára a hirtelen és váratlan erőforrásigény- megugrás eredményes és hatékony kezelését.
GYÁRTÁS/ MUNKAFOLYAMAT- TÁMOGATÁS/FEJLESZTÉS [WORK IN PROGRESS - WIP]
A raktárakban felmerülő minőségüggyel kapcsolatos problémák megkövetelik a gyors reakciót a logisztikai folyamatok gördülékenységeérdekében. A G&P speciális szkenner technológiájával, globális jelenlétével és szakképzett erőforrásával biztosítja a GPS- helymeghatározást és a valós idejű adatokat valamint hatékony problémamegoldást nyújt.
ALKATRÉSZ RENDELKEZÉSEÁLLÁS [COMPOUND SWEEPS]
Termékbevezetések, valamint Batch & Hold folyamatok alatt a gyártóknak jellemzően támogatásra van szükségük a minőségellenőrzés és utómunka intézkedések terén, hogy a gyártás kezdeti stádiumában fenntartsák a kívánt minőséget. Szakértelmének, tapasztalatának, technológiájának és nemzetközi jelenlétének köszönhetően a G&P ideális választás, hogy ezeket a kampányokat a lehető legjobban támogassa.
GYÁRTÁSINDÍTÁS TÁMOGATÁSA (BELEÉRTVE BATCH & HOLD)
Normális esetben a termékbevezetés időszakában a folyamatképességek és hibatolerancia sávja még nem kiforrott, így szükség van a BIW (Body In White) alkatrészek összeszerelésének finomítására irányuló szolgáltatásokra. A G&P BIW alkatrészekkel kapcsolatos széleskörű tapasztalatának köszönhetően a gyártókat megfelelő szakértelemmel tudjuk ellátni a gépjárművek javító intézkedéseivel kapcsolatosan.
FIT AND FINISH SZOLGÁLTATÁSOK
A modern gépjárművekben használt elektronika és a számítástechnika egyre nagyobb teret nyer, ezáltal folyamatos software- frissítés szükséges a teljesítmény optimalizálása érdekében. A G&P rendelkezik a megfelelő tapasztalattal, hogy ezen tevékenységeket a gyártó nevében elvégezze az üzemek valamint a beszállítói lánc helyszínein.
REFLASHING SZOLGÁLTATÁSOK
Az egyre összetettebb jármű szállítási logisztika miatt az OEM-ek egyre szélesebb körben alkalmaznak ún. wrap guard technológiát azért, hogy megvédjék a gépjármű kritikus felületeit. A G&P megfelelő tapasztalattal és szaktudással rendelkezik ahhoz, hogy támogassa az OEM-ek ilyen jellegű tevékenységeit.
Technical

MŰSZAKI SZOLGÁLTATÁSOK

Teljes körű szakszerűen irányított és szolgáltatás-központú minőségügyekkel kapcsolatos megoldások, melyek segítséget nyújtanak bármilyen, a gyártóiparban előforduló minőségügyi, mérnöki vagy a beszállítói láncban tapasztalt problémában.

A G&P “Quality Excellence Model” szolgáltatásait proaktívan használja ahhoz, hogy megszüntesse a zavart az Ügyfél üzemében és gyökerükig vezesse vissza a problémákat.

Kapcsolat

A beszállítók felismerték annak szükségességét, hogy állandó helyszíni mérnöki támogatással lássák el az OEM-eket az azonnali problémamegoldás érdekében. A G&P állandó mérnöki hálózata biztosítja, hogy ezeket a szolgáltatásokat a lehető legköltséghatékonyabb formában nyújtsa.
ÁLLANDÓ MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK
Ahhoz, hogy az elvárt költséghatékony gyártást megvalósíthassák, az OEM-eknek és a beszállítóknak zéróhibás gyártást kell elérniük. A Process Quality Engineering középpontjában a termék tervezésének és összeszerelésének optimalizálása áll azért, hogy megvalósuljon a kívánt optimális folyamat.
FOLYAMATOK PROBLÉMAKEZELÉSE
A kívánt optimális folyamat következetes megvalósulása, mely a kedvező gyártási költségek eléréséhez szükséges, számos minőségügyi problémát vet fel. A G&P széles körű műszaki szakértelmével és szolgáltatásaival segít Ügyfeleinek a szükséges eredmények elérésében.
GYÖKÉR-OK ANALÍZIS ÉS KORREKCIÓ
A beszállítói láncok számára a fejlesztés és karbantartás olyan tevékenységek, melyek gátolják az üzem minőségügyekkel foglalkozó csapatát abban, hogy fő tevékenységükre koncentrálhassanak. A G&P csoport megfelelő megoldást kínál erre a problémára azzal, hogy a technikai szakértelmet innovatív megoldásokkal és az iparág bevált gyakorlataival ötvözi annak érdekében, hogy testreszabott támogatói csomaggal állhasson a beszállítók rendelkezésére.
BESZÁLLÍTÓK TÁMOGATÁSA
A G&P csoport auditok széles skálájával rendelkezik, mely lehetővé teszi, hogy a beszállítókról olyan értékelést adhasson, mely tükrözi eddigi teljesítményüket a minőségügyek szempontjából.
FOLYAMATELLENŐRZÉS ÉS AUDIT
A nagyobb versenyképesség és hatékonyság érdekében számos esetben egy szervezet struktúrájának teljes átalakítása, és gyártási folyamataik a múltbelitől gyökeresen eltérő vezénylése szükséges. A G&P tapasztalatának, eszközeinek és kiváló modeljeinek köszönhetően segít megvalósítani a változtatásokat a minőség javulása és a költségcsökkenés érdekében.
MINŐSÉGÜGYI ÁTSZERVEZÉSEK
A G&P egy speciális szolgáltatással áll Ügyfelei rendelkezésére, mely során minőségügyi zavar esetén megszüntetjük és megoldjuk a problémát, majd kivizsgáljuk, hogy mi okozta a fennakadást. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy Ügyfeleink minőségügyekkel foglalkozó csapata más tevékenységekre koncentrálhasson, miközben a G&P kezeli a zavart.
HIBAELHÁRÍTÁS
A G&P szakértő mérnököket bocsájt Ügyfelei rendelkezésére, akik vállalják a bejövő nyersanyagok és gépolajok speciális kémiai, mechanikai és metallográfiai vizsgálatát. Ezek a szolgáltatások nem csak, hogy biztosítják a kapott minőséget, de nagyban hozzájárulnak a gyártósoron való problémamegoldó tevékenységek gördülékenységéhez.
ANYAGBEVIZSGÁLÁSSAL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK
A G&P Garancia Management szolgáltatások igénybevételével az OEM-ek és beszállítóik is kiszervezhetik garancia elemzési tevékenységeiket. A G&P független, pártatlan és tényszerű garanciaelemzésével a garanciális igények megfelelő kezelését biztosítja.
GARANCIÁLIS IGÉNYEKKEL KAPCSOLATOS SZOLGÁLTATÁSOK (INDEPENDENT WITNESS TESTING)
Az APQP bevezetése a minőségügyekbe és az üzleti folyamatokba lerövidült ciklusidőt, kevesebb kockázatot, minőségjavulást valamint általános költségcsökkenést eredményez. A G&P képzett mérnökei szakértői támogatást nyújtanak a project management csapatok számára az APQP folyamatok minden aspektusával kapcsolatban.
APQP MANAGEMENT
A fokozott termelékenység, hatékonyság és a szükséges változtatások elérésének érdekében a gyártóknak rendszeres tréningre van szüksége az új és már meglévő eszközök és technikai megoldások használatával kapcsolatban. Trénereink az adott terület szakértőiként a legmagasabb színvonalú, gyakorlatias oktatást nyújtják.
TRÉNINGEK
A gyártóknak a beszállítói lánc olyan tagjaival kell társulniuk, akik elvárásaikat következetesen teljesítik. A G&P mérnökei megfelelő szakértelemmel rendelkeznek ahhoz, hogy olyan audit programokat állítsanak össze, melyek megállapítják a beszállítók különböző követelmények iránti alkalmasságát.
TELJESÍTMÉNYÉRTÉKELÉS/ BESZÁLLÍTÓI RENDELKEZÉSREÁLLÁS ÉRTÉKELÉS
A legtöbb gyártó megköveteli, hogy beszállítói partnerei megfeleljenek a nemzetközi szabványoknak, vagy saját szabványaiknak. A G&P mérnökök széles körű ismerettel rendelkeznek az iparág szabványai és azok végrehajtására vonatkozóan.
OEM/BESZÁLLÍTÓI SZABVÁNYELLENŐRZÉS
A project management a tervezés, szervezés, és erőforrás-gazdálkodás tudománya annak érdekében, hogy egy termék a tervezést követően hatékony és költségkímélő módon jusson el a sikeres megvalósulásig. A G&P bizonyítottan rendelkezik kulcsfontosságú tényezők menedzselésének tapasztalatával, melyben nagy szerepet játszottak cégünk kiemelkedő műszaki ismeretei.
Recruitment

MUNKAERŐ- MENEDZSMENT

A Vivate Recruitment (a G&P cégcsoport tagja) egy új, innovatív, műszaki munkaerő- toborzó ügynökség, mely tudása és szakértelme révén megtalálja a megfelelő választ munkaerő- szükségleteire.

Specializáció autó- és repülőgépipari valamint műszaki munkaerő-toborzásban a G&P és külső ügyfelek számára.

Sikerünk kulcsa szakértelmünk a munkaerő-felvétel folyamatában. Elkötelezettek vagyunk iparágunk iránt és munkalehetőségeink biztosítják a jelöltek és az ügyfelek számára, hogy tökéletes megoldást találjanak.

 

Karrierek Értékek

A Vivate ideális bármilyen állandó munkaerő-igény esetére. Tisztában vagyunk a piaci helyzettel és a szakképzett munkaerő- hiánnyal, mely jelenleg tapasztalható valamennyi ágazatban. Kifejezetten a passzív álláskeresőket célozzuk meg és felépítünk egy tehetséges jelöltekből álló emberi erőforrás- bázist az autó- és repülőgépiparban valamint a műszaki szektorban azért, hogy ügyfeleink megtalálhassák a legnagyobb kaliberű jelölteket.
ÁLLANDÓ MUNKA
A Vivate bármilyen területre biztosít vállalkozókat, akár rövid, akár hosszú távú szerződéssel segítve Ügyfelei üzleti és rugalmassági kívánalmait.
SZERZŐDÉSES MUNKA
Napi több, mint 400 ideiglenes munkavállalót irányítunk, gazdag tapasztalatunk révén mi vagyunk az ideális partner, hogy ideiglenes munkaerő-szükségletével kapcsolatban segítséget nyújtsunk. Jelentős tapasztalattal rendelkezünk nagyszámú személyzet felvétele, alkalmazása és irányítása terén különböző helyszíneken. Szolgáltatásunk igénybevételével Ügyfeleink csökkenthetik a személyzet irányítására fordított idő mennyiségét.
IDEIGLENES MUNKA
A Vivate az ügyfelek számára “Master Vendor” szolgáltatással áll rendelkezésre, mely során a legfontosabb beszállítók és a Vivate stratégiai partnerekként együttműködnek annak érdekében, hogy minél szélesebb körű lefedettséget és egyedüli kontaktot biztosítsanak az Ügyfél részére.

Minőségügyi szolgáltatások nemzetközi partnereink számára 1994 óta.

Beszállítók OEM-ek

Kapcsolat

G&P Management Kft 8060 Mór,
Vértes utca 2/A

    +36 22 399 479          +44 (0) 1922 458 004