Q-TRAK BELÉPÉS
Szektorok

KIVÁLÓ MINŐSÉG MINDEN ÁGAZATBAN

A gyártóipar kiemelkedő minőségű termékek időben történő gyártására épül.

A G&P a minőségmenedzsment szolgáltatások teljes repertoárját kínálja különböző iparágak számára, mindez cégünk csapatán,  szakértelmén, kiemelkedő minőségű szolgáltatásain és élenjáró technológiáján alapul.

QTRAK Technológiák

Automotive

AUTÓIPAR

Egyetlen gépjármű kb. 30 000 alkatrésze gyakran különböző helyszíneken kerül legyártásra, minden helyszínen más és más nyersanyagot valamint különféle gyártási eljárásokat használva. A G&P csoport, támogatva a gépjárműipari OEM ügyfeleket és beszállítókat, biztosítja az azonnali és költséghatékony proaktív és reaktív megoldásokat bárminemű felmerülő problémára, ezáltal lehetővé téve Ügyfelei számára, hogy a elérjék az „elsőre jó” eredményt.  
Aerospace

REPÜLŐGÉPIPAR

A repülőgépipar egyre összetettebb kapcsolatok hálózata. Az ágazat szerkezete rendkívül szerteágazó, multinacionális és több szakaszból áll, ezáltal összetett kihívásokhoz vezet. A G&P csoport az ellátási láncban szerzett tapasztalataival és technológián alapuló megközelítésével nyújt segítséget vezető repülőgépipari OEM cégeknek, hogy az ilyen kihívásokkal megbirkózhassanak.

Minőségügyi szolgáltatások nemzetközi partnereink számára 1994 óta.

Beszállítók OEM-ek

Kapcsolat

G&P Management Kft 8060 Mór, Vértes u. 2/a

    +36 (22) 399-479          +36 (22) 399-479