Q-TRAK BELÉPÉS
Szektorok

MINŐSÉG ÉS KIVÁLÓSÁG KÜLÖNBÖZŐ SZEKTOROKBAN

A gyártóipar kiemelkedő minőségű termékek időben történő gyártásán alapszik.

A G&P a minőségügyi szolgáltatások teljes repertoárját kínálja különböző iparágak számára, melyek mindegyikét cégünk csapata, kiemelkedő minőségű szolgáltatásai, szakértelme és élenjáró technológiák támasztják alá.

QTRAK Technológiák

Automotive

AUTÓIPAR

Egyetlen gépjármű kb. 30 000 alkatrésze gyakran különböző helyszíneken kerül legyártásra, minden helyszínen más és más nyersanyagot valamint különféle gyártási eljárásokat használva. A G&P csoport, támogatva a gépjárműipari OEM ügyfeleket és beszállítókat, biztosítja az azonnali és költséghatékony proaktív és reaktív megoldásokat bárminemű felmerülő problémára, ezáltal lehetővé téve Ügyfelei számára, hogy a elérjék az „elsőre jó” eredményt.


Aerospace

REPÜLŐGÉPIPAR

A repülőgépipar egyre növekvő komplexitású kapcsolatok hálózata. A szektor szerkezete rendkívül felosztott, több szintű és multinacionális, ezáltal összetett kihívásokhoz vezet.

A G&P csoport bizonyítottan hatékony, technológiára fókuszáló hozzáállásával vezető repülőgépipari OEM cégeknek nyújt segítséget ahhoz, hogy ilyen kihívásokkal megbirkózhassanak.


Minőségügyi szolgáltatások nemzetközi partnereink számára 1994 óta.

Beszállítók OEM-ek

Kapcsolat

G&P Management Kft 8060 Mór,
Vértes utca 2/A

    +36 22 399 479          +44 (0) 1922 458 004