Q-TRAK BELÉPÉS

CSAPATUNK

Munkatársaink képviselik a G&P lelkét. Csapatunk magasan képzett, megnyerő, szorosan összefonódott tagjait nem csak szakmai képességük, hanem egyéni hozzáállásuk, motivációjuk, kitartásuk és a rugalmasságuk alapján válogattuk ki. Munkatársaink kiemelkedő tudással rendelkeznek a termékekkel és az iparággal kapcsolatban, különös hangsúlyt fektetve szolgáltatás-orientált hozzáállásukra.

A G&P munkatársak a legmagasabb szintű szakmaiság és diszkréció mellett dolgoznak példaértékű helyszíni magatartást tanúsítva. A diszkréció megőrzése elsődleges fontosságú minden munkatársunk számára bármilyen munkafolyamat kapcsán.

Cégünk irigylésre méltó kompetencia keretrendszert hozott létre azért, hogy fokozza a munkaerő- felvételt valamint a továbbképzést és teljesítmény-menedzsmentet, melyeket a nemzetközi Thomas tesztelés támogat.

NAGYKÖVETEINK

Dino alapította és építette fel a G&P cégcsoportot és tette azzá a szervezetté, ami ma is. Dino továbbra is egyedüli tulajdonosa a G&P-nek.

Dino Kyriacou
Elnök és alapító

Arne sikeres karriert tudhat maga mögött a TIC és gépjárműiparban. A G&P-nél Arne minden csoporton belüli tevékenységért felelős, valamint felügyeli is ezeket.

Arne Willerslev-Legrand
Group Managing Director

Adrian a legnagyobb brit viszonteladó pénzügyi csapatának tagja volt, mielőtt csatlakozott a G&P-hez 10 évvel ezelőtt. Ma Adrian felelős a pénzügyi és informatikai funkciókért.
 

Adrian Delamere
Group Finance Director

Astrid nagyfokú tapasztalattal érkezett a gyártás és tanácsadás területéről. A G&P-nél Astrid az új üzleteti stratégiáért felel, beleértve az új piacokat és szolgáltatásokat.

Astrid Khokhar
Értékesítési Igazgató

Julian 2015 januárjában csatlakozott a G&P-hez, ezt megelőzően ügyvezető igazgató volt a világ egyik vezető gépjármű- beszállítójánál. Julian a G&P brit egységéért felelős.

 

Julian Dawes
European Operations Director

Jan Kuchynka 2007-ben csatlakozott a G&P-hez, mint Technical Manager. Előzőleg számos minőségüggyel kapcsolatos pozíciót töltött be a gépjárműiparon belül. Jan hozzájárult a G&P Kelet- Európai növekedéséhez és jelenleg a cseh G&P ügyvezető igazgatója.

Jan Kuchynka
General Manager, Csehország

Leona 10 éve tagja a G&P csapatának és a kelet- európai adminisztrációs kérdésekért felelős.

Leona Cerna
kelet-európai Admin Manager

David a szlovák operatív ügyekért felelős, elkötelezett hozzáállása biztosítja Ügyfeleink maximális elégedettségét.

David Stefan
Operations Manager, Szlovákia

Jeff széleskörű tapasztalattal rendelkezik a gyártóipar számos területén és egyesíti az értékesítéssel kapcsolatos törekvéseket az Egyesült Királyságon és a cégcsoporton belül.

Jeff Armiger
Sales Manager, Egyesült Királyság

Colin azért felel, hogy biztosítsa a folyamatosan magas színvonalú minőséget és szolgáltatást a brit G&P-n belül.

Colin Bennett
Group Quality Operations Manager

Richard sikeres gépjárműipari karriert mondhat magáénak és az Egyesült Királyság legnagyobb operatív területének vezetője.

Richard Hudson
Plant Manager

Sharan 2004 óta tagja a G&P-nek és ezen idő alatt kivételesen széles körű tudásra tett szert. Sharan egyike a G&P főmunkatársainak.

Sharan Mander-Simpson
Admin Team Leader

Dawn 2008 óta tagja a G&P csapatának. Felelős minden Európán belüli pénzügyekkel kapcsolatos tevékenységért.

Dawn Cunnington
európai Finance Manager
Technology

KARRIER

A G&P folyamatosan keresi a tehetséges és motivált jelölteket annak érdekében, hogy fenntartsa a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást és az Ügyfelek tökéletes elégedettségét. Munkatársainkat nagyra értékeljük és úgy tekintünk rájuk, mint sikerünk alapjaira. Lehetőséget biztosítunk a magas szintű szakmai fejlődéshez csakúgy, mint versenyképes juttatási csomagokhoz.

A G&P cégcsoport jelentős növekedés útján jár és úgy tartanak minket számon, mint az iparág élenjáró tagja, mely nagy hangsúlyt fektet az ügyfél-orientáltságra és támogatásra. Ha úgy érzed, értékes tagja lennél csapatunknak, lépj velünk kapcsolatba.

Kapcsolat

Vivate Recruitment

A Vivate Recruitment Ltd a G&P cégcsoport tagja és azzal a céllal alakult, hogy biztosítsa a G&P számára a legmegfelelőbb munkaerőt minden területen, miközben Ügyfelei számára különböző iparágakban nyújt szolgáltatásokat.

A Vivate szakértőjévé vált a műszaki terület munkaerő-toborzásának. Ez a szolgáltatás, melyet Ügyfeleinknek ajánlunk, része az az iránt való elkötelezettségünknek, hogy teljességgel eleget tegyünk Ügyfeleink emberi erőforrás-igényeinek.

A Vivate számos olyan tapasztalt és képzett munkavállalót közvetít sikeresen, akik rendelkeznek az Ügyfeleink által megkövetelt kompetenciákkal annak érdekében, hogy a közvetített szaktudás által befektetésük kétségkívül megtérüljön.

A Vivate átfogó európai tapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsunk:

    Átmeneti munkaerőt

    Állandó munkaerőt

    Szerződéses munkaerőt

    Kiemelt munkaerőt

Piacvezető munkaerő- felvétellel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtunk Ügyfeleink számára. Jelenleg több, mint 400 megbízásunk van, mely lehetőséget teremt arra, hogy Ügyfeleink igényeit sikeresen kielégíthessük.

A G&P SEGÍTHET A MEGFELELŐ ÉS SZAKÉRTELEMMEL RENDELKEZŐ MUNKAVÁLLALÓ MEGTALÁLÁSÁBAN.

Kapcsolat

G&P Management Kft 8060 Mór,
Vértes utca 2/A

    +36 96 410 994          +44 (0) 1922 458 004