Q-TRAK BELÉPÉS

CSAPATUNK

Munkatársaink a G&P mozgatórugója. Csapatunk magasan képzett, kiváló csapatmunkát nyújtó tagjait nem csak szakmai képességük, hanem egyéni hozzáállásuk, motivációjuk, kitartásuk és a rugalmasságuk alapján válogattuk ki. Munkatársaink kiemelkedő tudással rendelkeznek a termékekkel és az iparággal kapcsolatban.

A G&P munkatársak a legmagasabb szintű szakmaiság és diszkréció mellett dolgoznak példaértékű helyszíni magatartást tanúsítva. A diszkréció megőrzése elsődleges fontosságú minden munkatársunk számára bármilyen munkafolyamat kapcsán.

Cégünk irigylésre méltó kompetencia keretrendszert hozott létre azért, hogy fokozza a munkaerő- felvételt valamint a továbbképzést és teljesítmény-menedzsmentet, melyeket a nemzetközi Thomas tesztelés támogat.

NAGYKÖVETEINK

Dino alapította és építette fel a G&P cégcsoportot és tette azzá a szervezetté, ami ma is. Dino továbbra is egyedüli tulajdonosa a G&P-nek.
Dino Kyriacou
Elnök és alapító
Julian 2015 januárjában csatlakozott a G&P-hez, ezt megelőzően ügyvezető igazgató volt a világ egyik vezető gépjármű- beszállítójánál. Julian a G&P brit egységéért felelős.  
Julian Dawes
Ügyvezető igazgató (UK)
Gordon pénzügyi vezetői háttere elsősorban globális befetetési bankoknál végzett munkájából származik, több cégnél is volt vezetői pozícióban az Egyesült Királyságban, illetve a tengerentúlon. Karrierjének kezdetén könyvvitellel foglalkozott, majd számos vállalatnál volt gazdasági vezető. Gordon feladata a G&P-ben a pénzügyek és az adminisztárció irányítása, illetve egyes kiemelten fontos számítástechnikai fejlesztés vezetése.
Gordon McCulloch
Gazdasági Igazgató(CFO)
közel 20 éves autóipari minőségügyi tapasztalattal a háta mögött, Simon feladata a G&P Csoport minőségügyi fejlesztéseinek és bővülésének irányt szabni minden országban. Ebbe tartozik a nemzetközi szabványoknak való megfelelésünk, a Qtrak fejlesztése, az oktatások, a környezetvédelem és az egészségügyi és munkabiztonsági feladatok.
Simon Francis
Minőségügyi Vezető
Mick az Egyesült Királyság operációs igazgatójaként csatlakozott a G&P-hez, 30 éves autóipari tapasztalattal rendelkezik jónevű autógyártó cégeknél minőségirányítás, projekt&programmenedzsment, gyártásmérnök és beszállítói fejlesztés területeken. Kiterjedt autóipari háttere elengedhetetlen ahhoz, hogy a G&P ügyfelei a jövőben is a legmagasabb szintű kiszolgálásban részesülhessenek.
Mick Jackson
műveleti igazgató (UK)
Stephen, aki tagja a londoni ImechE Műszaki Mérnöki Intézetnek, 2017 szeptemberében csatlakozott a G&P-hez, miután számos nemzetközi vezetői pozíciót töltött be repülőgépipari gyártási területeken, köztük a Rolls Royce Aero Engines főmérnöki asszisztenseként.
Stephen Molloy
Műszaki igazgató
David 2017 márciusában csatlakozott a G&P-hez, miután kiépítette egy nagy nemzetközi mérnöki konzultánscég Egyesült Királyság-beli gyártókapacitását. David széleskörű repülőgépipari tapasztalattal rendelkezik, melyet nagy gyárak, illetve felhasználók gyártási, illetve karbantartási és javítási területein szerzett. David tagja az Egyesült Királyságban található akkreditált Menedzsment Intézetnek.
David Whiffin
Az Aerospace igazgatója
Pavlos felelős a folyamatosan magas minőségi és szolgáltatási szint biztosításáért a G&P teljes németországi tevékenységében.
Pavlos Kimtsaris
Task Force / Operációs vezető
Jan Kuchynka 2007-ben csatlakozott a G&P-hez, mint Technical Manager. Előzőleg számos minőségüggyel kapcsolatos pozíciót töltött be a gépjárműiparon belül. Jan hozzájárult a G&P Kelet- Európai növekedéséhez és jelenleg a cseh G&P ügyvezető igazgatója.
Jan Kuchynka
General Manager, Csehország
Leona 10 éve tagja a G&P csapatának és a kelet- európai adminisztrációs kérdésekért felelős.
Leona Cerna
kelet-európai Admin Manager
David a szlovák operatív ügyekért felelős, elkötelezett hozzáállása biztosítja Ügyfeleink maximális elégedettségét.
David Stefan
Operations Manager, Szlovákia
Jeff széleskörű tapasztalattal rendelkezik a gyártóipar számos területén és egyesíti az értékesítéssel kapcsolatos törekvéseket az Egyesült Királyságon és a cégcsoporton belül.
Jeff Armiger
Sales Manager, Egyesült Királyság
Colin azért felel, hogy biztosítsa a folyamatosan magas színvonalú minőséget és szolgáltatást a brit G&P-n belül.
Colin Bennett
Group Quality Operations Manager
Gordon 2016 januárjában csatlakozott a G&P-hez, több, mint 10 éves autóipari tapasztalattal a háta mögött. A G&P-nél Gordon a cég kínai tevékenységéért és üzetfejlesztéséért felel.
Gordon Song
Vezérigazgató (China)
Sharan 2004 óta tagja a G&P-nek és ezen idő alatt kivételesen széles körű tudásra tett szert. Sharan egyike a G&P főmunkatársainak.
Sharan Mander-Simpson
Admin Team Leader
Dawn 2008 óta tagja a G&P csapatának. Felelős minden Európán belüli pénzügyekkel kapcsolatos tevékenységért.
Dawn Cunnington
európai Finance Manager
Technology

KARRIER

A G&P folyamatosan keresi a tehetséges és motivált jelölteket annak érdekében, hogy fenntartsa a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást és az Ügyfelek tökéletes elégedettségét. Munkatársainkat nagyra értékeljük és úgy tekintünk rájuk, mint sikerünk alapjaira. Lehetőséget biztosítunk a magas szintű szakmai fejlődésre, és versenyképes juttatási csomagokat kínalunk.

A G&P cégcsoport jelentős növekedés útján jár és úgy tartanak minket számon, mint az iparág élenjáró tagja, mely nagy hangsúlyt fektet az ügyfél-orientáltságra és támogatásra. Ha úgy érzed, értékes tagja lennél csapatunknak, lépj velünk kapcsolatba.

Contact Us

Vivate Recruitment

A Vivate Recruitment Ltd a G&P cégcsoport tagja és azzal a céllal alakult, hogy biztosítsa a G&P számára a legmegfelelőbb munkaerőt minden területen, miközben Ügyfelei számára különböző iparágakban nyújt szolgáltatásokat.

A Vivate szakértőjévé vált a műszaki terület munkaerő-toborzásának. Ez a szolgáltatás, melyet Ügyfeleinknek ajánlunk, része az az iránt való elkötelezettségünknek, hogy teljességgel eleget tegyünk Ügyfeleink emberi erőforrás-igényeinek.

A Vivate számos olyan tapasztalt és képzett munkavállalót közvetít sikeresen, akik rendelkeznek az Ügyfeleink által megkövetelt kompetenciákkal annak érdekében, hogy a közvetített szaktudás által befektetésük kétségkívül megtérüljön.

A Vivate átfogó európai tapasztalata lehetővé teszi számunkra, hogy biztosítsunk:

    Átmeneti munkaerőt

    Állandó munkaerőt

    Szerződéses munkaerőt

    Kiemelt munkaerőt

Piacvezető munkaerő- felvétellel kapcsolatos szolgáltatásokat nyújtunk Ügyfeleink számára. Jelenleg több, mint 400 megbízásunk van, mely lehetőséget teremt arra, hogy Ügyfeleink igényeit sikeresen kielégíthessük.

A G&P SEGÍTHET A MEGFELELŐ ÉS SZAKÉRTELEMMEL RENDELKEZŐ MUNKAVÁLLALÓ MEGTALÁLÁSÁBAN.

Kapcsolat

G&P Management Kft 8060 Mór,
Vértes utca 2/A

    +36 22 399 479          +44 (0) 1922 458 004